En Återställning kommer att:

  1. Rensa allt webbplatsinnehåll

  2. Återställ den aktuella mallen genom att rensa alla ändringar i teckensnitt, stilar och färger

När en återställning är klar:

  1. Textinnehållet kommer att raderas

  2. Bilder kommer att tas bort från sidan men förblir närvarande i bildkällpanelen

  3. Blogginlägg kommer att finnas kvar i bloggprogrammet

  4. Produkter kommer att finnas kvar i butiksapplikationen

  5. Domän- och kontoinställningar är oförändrade

För att återställa din hemsida

  1. Klicka på Inställningar


2. Under "avancerade inställningar" klicka på Återställ

Notera att en återställning kan ej ångras.

Hittade du svaret?