För att ångra de ändringar du senast gjort på din hemsidas innehåll.
När du har gjort en ändring så kommer en notis dyka upp vilket ger valet att "Ångra" / "Undo" den senaste ändringen du gjorde.

Du kan endast ångra 1 steg tillbaka under tiden notisen är synlig på din hemsida.

Det går inte att ångra alla ändringar.

Hittade du svaret?