Översikt
När du arbetar med din hemsida kan du ångra vissa ändringar direkt efter att du har gjort dem. Däremot går det inte att ångra alla åtgärder, och det finns ingen automatisk säkerhetskopia eller historikfunktion för att återställa tidigare versioner av hemsidan.
Så ångrar du en ändring
Gör ändringen i hemsideverktyget.
Håll utkik efter en notis längst ner på skärmen.
Klicka på Ångra om du vill återställa ändringen.
Viktigt: Notisen visas i cirka 30 sekunder. När den försvinner går det inte längre att ångra ändringen på det här sättet.
Du kan endast ångra ett steg tillbaka medan notisen är aktiv.
Vilka ändringar kan ångras?
Följande ändringar kan ångras direkt efter att de har gjorts:
Ändringar i textinnehåll, till exempel rubriker och stycken.
Ändringar av widgetinställningar, till exempel färg, storlek och ikon.
Vilka ändringar kan inte ångras?
Följande åtgärder kan inte ångras via funktionen Ångra:
Radera eller ändra en sektion.
Radera en widget, till exempel en bild, knapp eller ett textfält.
Flytta innehåll till en ny plats.
Radera en sida.
Byta namn på en sida eller mapp.
Ändra layouten för en sektion.
Ändra hemsidans design.
Sammanfattning
Du kan ångra vissa textändringar och ändringar av widgetinställningar genom att klicka på Ångra i notisen längst ner på skärmen. Du har cirka 30 sekunder på dig.
Eftersom det saknas en historikfunktion och automatisk backup bör du vara extra försiktig när du raderar eller gör större ändringar på hemsidan.

